Aluminium precisiefolie

Aluminium precisiefolie is een veelzijdig materiaal dat in de technische sector op grote schaal wordt gebruikt. Het wordt geproduceerd met behulp van geavanceerde productiemethoden, waardoor het zeer dun, flexibel en duurzaam is.

Bij Minerva Industriële Producten bieden we aluminium folie op rol in diverse diktematen, variërend van enkele micron tot enkele millimeters. Ook bieden we een brede selectie van breedtes en lengtes, zodat u altijd de juiste maat voor uw specifieke toepassing kunt vinden.

In de onderstaande tabel vindt u een overzicht van onze standaardmogelijkheden voor aluminium precisiefolie op rol:

  • Dikte: 10 micron tot 300 micron
  • Breedte: 300 mm tot 1000 mm
  • Lengte: 10 m tot 100 m

Naast de standaard rollen aluminiumfolie, bieden we ook de mogelijkheid om op bestelling vlakke vellen aluminium precisiefolie te leveren in nagenoeg iedere gewenste afmeting. Of het nu gaat om kleine vellen voor laboratoriumgebruik of grote vellen voor industriële toepassingen, wij kunnen aan uw specifieke behoeften voldoen.

Aluminium folie wordt veel gebruikt in de technische sector vanwege de diverse voordelen die het biedt. Het materiaal is lichtgewicht, corrosiebestendig en heeft een uitstekende warmtegeleiding. Bovendien is aluminiumfolie 100% recyclebaar, waardoor het een duurzame keuze is voor uw projecten.

Bij Minerva streven we naar de hoogste kwaliteitsnormen en werken we nauw samen met onze klanten om ervoor te zorgen dat ze de beste oplossingen krijgen voor hun toepassingen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze aluminium precisiefolie producten en diensten.

Klik hier voor de prijslijst Aluminium Precisiefolie