Fosforbrons precisiefolie

Fosforbrons precisiefolie is verkrijgbaar in standaard strippen van 300 x 2000 mm, en is beschikbaar in diktes variërend van 0.10 mm tot 1.2 mm. Fosforbrons is een legering van koper en tin, met toegevoegd fosfor om de mechanische eigenschappen te verbeteren. Dit maakt fosforbrons een uitstekende keuze voor toepassingen waar hoge sterkte, corrosiebestendigheid en veerkracht vereist zijn.

Onze precisiefolie is van de hoogste kwaliteit en wordt met uiterste zorg vervaardigd om te voldoen aan de strenge eisen van de technische sector. Of u nu op zoek bent naar fosforbrons precisiefolie voor bijvoorbeeld veren, contacten, elektromechanische componenten of elektronica, wij hebben de juiste oplossing voor uw toepassing.

Het gebruik van fosforbrons biedt vele voordelen ten opzichte van andere materialen. Zo heeft fosforbrons een uitstekende veerkracht en weerstand tegen vermoeidheid, waardoor het dus zeer geschikt is voor toepassingen waar herhaaldelijke buigingen en vervormingen optreden. Daarnaast heeft fosforbrons een goede elektrische geleidbaarheid en is het bestand tegen corrosie.

Onze fosforbrons precisiefolie is beschikbaar in diverse diktes om te voldoen aan uw specifieke eisen. Of u nu op zoek bent naar dunne folie voor fijnmechanische toepassingen of naar dikkere folie voor meer robuuste toepassingen, wij hebben de juiste oplossing voor u.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze fosforbrons precisiefolie en ontdek hoe onze hoogwaardige producten uw technische projecten kunnen ondersteunen. Wij staan klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste oplossing voor uw toepassingen.

Minerva Precisiefolie Prijslijst Fosforbrons