Koper precisiefolie

Koper precisiefolie is een veelgebruikt materiaal in de technische sector vanwege de uitstekende eigenschappen die het biedt. Deze folie is verkrijgbaar op rol in standaardafmetingen van 305 mm breed en met diktes variërend van 0.025 mm tot 0.300 mm. De rol heeft een lengte van 2500 mm, waardoor het geschikt is voor verschillende toepassingen.

De koper precisiefolie op rol wordt vaak gebruikt voor elektronische toepassingen, zoals printplaten en geleiders. Het hoge geleidingsvermogen en de superieure thermische en elektrische eigenschappen van koper maken het een ideale keuze voor dergelijke toepassingen. Bovendien is koper een duurzaam en buigzaam materiaal, waardoor het gemakkelijk te verwerken is.

Naast op rol is koper precisiefolie ook verkrijgbaar in plaatvorm. De platen hebben een afmeting van 500 x 400 mm en worden per 4 stuks verpakt. Ze zijn verkrijgbaar in diktes variërend van 0.4 mm tot 2 mm. Deze platen zijn ideaal voor toepassingen waarbij een grotere dikte van koper nodig is, zoals bij het produceren van onderdelen voor machines.

Koper precisiefolie staat bekend om zijn uitstekende corrosiebestendigheid en lange levensduur. Het materiaal kan goed tegen hoge temperaturen en is bestand tegen slijtage, waardoor het zeer geschikt is voor zware omgevingen. Daarnaast is koper een recyclebaar materiaal, waardoor het ook nog eens een milieuvriendelijke keuze is.

Bij ons bent u aan het juiste adres voor koper precisiefolie van hoogwaardige kwaliteit. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een bestelling te plaatsen.