Messing precisiefolie

Messing precisiefolie, ook wel bekend als messing folie, is een veelzijdig materiaal dat wordt gebruikt in verschillende technische toepassingen. Deze folie is verkrijgbaar op rol in standaard breedtes van 150 mm en 305 mm, met diktes variërend van 0.010 mm tot 0.50 mm. De rollen hebben een lengte van 2500 mm en zijn daarmee geschikt voor diverse projecten waar precisie en kwaliteit vereist zijn.

De messing precisiefolie is gemaakt van hoogwaardig messing materiaal, wat zorgt voor een uitstekende duurzaamheid en weerstand tegen corrosie. Dit maakt het materiaal uitermate geschikt voor toepassingen waarbij een lange levensduur en hoge prestaties essentieel zijn, zoals in de luchtvaartindustrie, de elektronica-industrie en de automotive sector.

Naast de standaard messing folie op rol, is er ook een zelfklevende variant beschikbaar. Deze folie heeft een breedte van 150 mm en een lengte van 1500 mm, waardoor het eenvoudig te bevestigen is op verschillende oppervlakken. De zelfklevende messing folie is ideaal voor gebruik in decoratieve toepassingen, signalisatie en andere projecten waarbij een snelle en gemakkelijke montage gewenst is.

Ook bieden wij u messing platen aan van 500 x 400 mm, per 4 stuks verpakt, verkrijgbaar in diktes van 0.40mm t/m 3.0mm.

Of het nu gaat om het maken van precisieonderdelen, het beschermen van gevoelige elektronica of het creëren van decoratieve elementen, messing precisiefolie biedt de veelzijdigheid en kwaliteit die nodig zijn voor diverse toepassingen in de technische sector.

Neem contact met ons op voor meer informatie over de beschikbare afmetingen en diktes van messing precisiefolie, of vraag een offerte aan voor maatwerkoplossingen die volledig voldoen aan uw specifieke behoeften en wensen.

Minerva Precisiefolie Prijslijst Messing